Aanmelden nieuwe leerlingen

Wanneer u overweegt uw zoon of dochter in te schrijven op Kindcentrum De Kameleon kunt u via onderstaand telefoonnummer of emailadres contact opnemen met de schoolleiding. Sinds dit schooljaar is de school zodanig gegroeid dat we een wachtlijst hebben en het aannamebeleid hebben moeten aanpassen. Omdat wij in de eerste plaats een wijkschool zijn hebben kinderen die in de wijk rondom de school wonen en postcode 5212 hebben, voorrang. Broertjes en zusjes van kinderen die al op onze school zitten, hebben altijd een plaats. We maken graag een afspraak voor een gesprek en een rondleiding wanneer u aan deze voorwaarde voldoet. U kunt de school dan in bedrijf zien en krijgt zo een goede indruk van de sfeer en de manier waarop we werken. Wanneer u buiten de wijk woont en toch in aanmerking wilt komen kunt u uw gegevens doorgeven en dan nemen wij contact met u op wanneer er toch plaats blijkt te zijn. In dat geval hebben kinderen die al op het kindcentrum (peuterarrangement of kinderdagopvang) zijn ingeschreven en buiten de wijk wonen voorrang.

Vanaf het moment dat uw kind 2 jaar oud is, kunt u samen met uw kind een kijkje nemen op onze school. Na de kennismaking krijgt u een aanmeldformulier mee.

Op het moment dat uw zoon/dochter 3 jaar en 10 maanden oud is krijgt u een welkomstboekje thuisgestuurd. U kunt dan contact opnemen met de leerkracht van de groep waarvan uw kind daags na zijn/haar vierde verjaardag deel zal uitmaken om af te spreken wanneer uw kind kan komen wennen.

N.B.: Kinderen die in de zes weken voorafgaand aan de zomervakantie vier jaar worden, worden uitgenodigd voor de wenmiddag in de een na laatste week voor de zomervakantie en stromen pas na de zomervakantie in.

Voor meer informatie, neem contact met ons op