TSO

Tussenschoolse opvang

Bij de tussenschoolse opvang (TSO) kun je lekker op je gemak je brood eten in een veilige en plezierige omgeving. Kinderen zitten gezellig met hun vrienden aan tafel en eten samen.

Als ze klaar zijn, mogen de kinderen zelf kiezen hoe zij de pauze doorbrengen. Actief, maar misschien vindt jouw kind het prettiger om even rustig te ontspannen.
Hoe dan ook? We zorgen dat ze weer vol energie aan het middagprogramma beginnen.

Kanteel Kinderopvang verzorgt de tussenschoolse opvang binnen een groot aantal scholen. De kinderen eten in een omgeving waar een gezellige sfeer heerst. Ze worden hierbij begeleid door een pedagogisch medewerker. Bij Kanteel is voldoende spelmateriaal beschikbaar, maar wij bieden ook leuke, korte activiteiten aan.

Voor meer informatie over de TSO kunt u hier de folder downloaden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Anouk Struijk
Coördinator TSO de Kameleon
tsokameleon@kanteel.nl                                                                                                                       Tel.(06) 33320147