Aanmelden basisschool

Wanneer u overweegt uw zoon of dochter aan te melden op Kindcentrum De Kameleon, dan kunt u via onderstaand contactformulier of telefonisch via 073-8225280.
Wij nemen dan contact met u op voor het maken van een kennismakingsafspraak. Deze afspraken zijn bij voorkeur op maandag-, woensdag- of vrijdagochtenden.

Vanaf het moment dat uw kind 2 jaar oud is, kunt u samen met uw kind een kijkje nemen op onze school. Na de kennismaking krijgt u een aanmeldformulier mee.
Let op: met het insturen van het aanmeldformulier is uw kind nog niet formeel ingeschreven. De aanmelding leidt dus niet automatisch tot daadwerkelijke inschrijving en plaatsing.

Op het moment dat uw zoon/dochter 3 jaar en 10 maanden oud is krijgt u een welkomstboekje thuisgestuurd. U kunt dan contact opnemen met de leerkracht van de groep waarvan uw kind daags na zijn/haar vierde verjaardag deel zal uitmaken om af te spreken wanneer uw kind kan komen wennen.

N.B.: Kinderen die in de zes weken voorafgaand aan de zomervakantie vier jaar worden, worden uitgenodigd voor de wenmiddag in de een na laatste week voor de zomervakantie en stromen pas na de zomervakantie in.