Algemeen

Basisschool de Kameleon en Kanteel Kinderopvang vormen samen Kindcentrum de Kameleon. Samen zijn de eerste stappen gezet naar een nauwe samenwerking voor kinderen van 0-13 jaar waarin we de doorgaande ontwikkelingslijn willen waarborgen.

Kanteel kinderopvang biedt binnen het  kindcentrum  diverse opvangmogelijkheden voor kinderen van 0-13 jaar:

•          Kinderdagopvang voor 0-4 jaar
  •          Peuterarrangement
  •          Tussenschoolse opvang
  •          Buitenschoolse opvang

Door de aanwezigheid van zowel een peuterarrangement als kinderdagopvang zijn er mogelijkheden gecreëerd om te werken aan een doorgaande ontwikkellijn 0 -13.

Kinderen zijn de toekomst!

Daar staan we bij Kanteel voor. In alles wat wij doen zijn wij gericht op een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Net zoals thuis maar dan anders, vaak in voorbereiding en aanvulling op het basisonderwijs. Bij Kanteel vindt u een fijne uitdagende plek waar spelenderwijs ontwikkelen en leren ónze professionele verantwoordelijkheid is. Wilt u meer informatie over Kanteel kinderopvang?

Kijk dan op www.kanteel.nl

Bent u nieuwsgierig?U bent altijd van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Bel ons even voor een afspraak.

Wanneer u uw kind wilt aanmelden voor het kinderdagverblijf, het peuterarrangement, TSO of BSO dan kunt u contact opnemen met de afdeling Relatiebeheer van Kanteel Kinderopvang: 073- 8511474. Voor vragen gericht over de opvang en de dagindeling van BSO en de kinderopvang kunt u terecht bij de locatiemanager Esther Timmers: 06 365 032 67